2012. máj. 12.
Dióval töltött tojás
Po polsku: http://obliczagruzji.monomit.pl/przepisy-kuchni-gruzinskiej/jajka-faszerowane-orzechami
Hozzávalók: 10 tojás, 3/4 pohárnyi darált dió, 2-3 cikk fokhagyma, fűszerek (bors, só, paprika, őrölt koriander, egy csipet sáfrány), egy kiskanál almaecet
Elkészítés: a tojásokat megfőzni majd két felé kell vágni. A sárgáját kikaparjuk, összetörjük és összekeverjük a fenti hozzávalókkal. A kész masszával megtöltjük a tojásfehérjéket, s végül ízlés szerint dekoráljuk.
Grúziában általában reggeliként vagy előételként fogyasztják.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése